Steun het goede doel met een dag vol activiteiten en plezier!

Sponsoren

Partners van de Duinrell Familieloop

McDonald’s

McDonald’s (regio Haaglanden) is na de eerste twee edities nu ook bij 3e editie van de Duinrell Familieloop de hoofdsponsor. Wij willen graag dat iedereen van jong tot oud, getraind of ongetraind, deel kan nemen aan het sportiefste dagje uit en hierbij tevens goede doelen steunt.

McDonald’s is al sinds 1981 partner van het Ronald McDonald Kinderfonds welke gezinnen helpt met onder andere de Ronald McDonald Huizen. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die langdurig in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of psychiatrische instelling verblijven.

Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders ! Wij willen graag een steentje bijdragen door middel van het sponsorschap en hopen dat er veel geld ingezameld gaat worden voor de goede doelen. Doe dus mee met deze gezellige Duinrell Familieloop en maak een donatiepagina aan.

 

Duinrell

In Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory.
Duinrell faciliteert voor de 3e keer de Duinrell Familieloop. Zonder hen was deze loop niet mogelijk geweest. Meer informatie over Duinrell vind je op www.duinrell.nl.

Partner worden?

Wil je ook partner worden van dit toffe evenement?

Stuur dan een mail naar info@epicinderunning.nl voor meer informatie.