Steun het goede doel met een dag vol activiteiten en plezier!

Vrijwilligers

Help jij mee?

Zonder vrijwilligers geen Duinrell Familie Loop . Help jij ons? Hieronder lees je waarmee wij geholpen kunnen worden en wat jij van ons mag verwachten.

Taken & aandachtspunten
Voor een grootschalig evenement zijn niet alleen heel veel enthousiaste deelnemers nodig, maar ook vrijwilligers is veel te doen voor, tijdens en na het evenement. Wij kunnen hulp gebruiken met de op- en afbouw van het evenement. Tijdens het evenement zelf hebben wij vrijwilligers nodig voor onder andere uitgave van startnummer en shirts, tassen inname, waterposten, medailles uitdelen en parcours begeleiders.

Wat krijg je er voor terug?
Een fantastische dag waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een succesvolle 3e editie van de Duinrell Familie Loop. Dankzij jouw hulp kunnen de lopers hun prestatie leveren en hebben alle bezoekers een geweldige dag. Meedoen als vrijwilliger is voor de Duinrell Familie Loop nét zo belangrijk als meedoen als loper of sponsor. Daarnaast lever je met je inzet natuurlijk een belangrijk deel aan de goede doelen, Stichting Opkikker en het Ronald McDonald Huis!

Lijkt het je leuk om te helpen en de deelnemers zo een onvergetelijke dag te bezorgen? Stuur dan een mail naar: info@epicinderunning.nl o.v.v. Vrijwilliger